Om mit liv

🙂Lidt om mig❤

 

Jeg er født på Grønland i Nuuk... Det var en kold morgen min mor tog en taxa til fødestuen.. Der var knæhøj sne, har de fortalt mig. Min far var på arbejde og kom først senere. Jeg var en overraskelse for jeg kom for tidligt.

Mine forældre Kurt og Kirsten var sammen i 5 år før de fik mig, de fandt hinanden på en fiskefabrik. Min far arbejdede deroppe, som elektriker. Min mor i kantinen..

I 6 år boede de i Nuuk inden vi alle 3 flyttede til Ringsted på Sjælland, der boede vi hos min farmor og farfar. De blev gift i Ringsted domkirke d. 10. maj 1969. Der var jeg 5 mnd.
I mit fotoalbum er der babybilleder af mig, hvor jeg er 1 år og 2 år.

Min far arbejdede på Gislingegård, som karl.. I den anledning fik vi et rækkehus i Gislinge først en 2 værelses siden en 4 værelses i den anden ende. Der boede jeg indtil jeg blev 19 år og flyttede hjemmefra.
Da jeg var 3-4 år blev mine forældre separeret, da min mor havde meget hjemve. Hun tog mig med til Manitsoq og jeg kan huske jeg gik i børnehave deroppe. Hun havde en kæreste, der hed Hans og en toværelses lejlighed. Jeg kan huske nogle få ting fra den tid, men dog ikke Hans af udseende.

På et tidspunkt blev mine forældre enige om at prøve igen, da de ikke kunne undvære hinanden. Det blev til et nyt endeligt brud, da jeg var 11 år. Min mor var begyndt at gå meget ud, da hun havde svært ved at gå hjemme med mig
Hun fandt en ny mand Bent, det holdt i 5 år. Mine forældre var dog stadig venner.. Jeg boede hos min far....Jeg tog på besøg hveranden weekend hos min mor i Holbæk og i ferierne. Senere da jeg blev teenager havde vi nogle sammenstød, så nogle gange tog jeg hjem før tid. Jeg var dog lykkelig at mine forældre stadig var venner og kunne enes om mig.